André van Kesteren

André van KesterenAndré is een voormalig topsporter, opgeleid aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Arnhem. Door zijn latere studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit heeft André de unieke mogelijkheid om een stevig theoretisch kader te  koppelen aan zijn grote praktijkervaring.

quote_andreAndré is actief geweest als sportinstructeur, leraar, (revalidatie)trainer, zwemonderwijzer en coach.  Daarna heeft hij een kleine 20 jaar diverse managementfuncties in verschillende sportaccommodaties bekleed. In de functie als beleidsadviseur bij Vereniging Sport en Gemeenten, met specialisatie Sportbedrijven en Zwembaden, heeft hij vele gemeenten geadviseerd ten aanzien van het oprichten van sportbedrijven en de exploitatie van zwembaden. Door zijn ruime praktijkervaring, grote, veelzijdige inhoudelijke kennis en is hij als geen ander in staat nut en noodzaak van benodigde veranderingen te onderbouwen en te ondersteunen bij het vormgeven ervan.

Binnen Novum Nexu houdt André zich bezig met exploitatieonderzoek en advies, haalbaarheidsstudies, management van verandertrajecten, interim management en directievoering.

 

Telefoon           + 31 6 40384624
E-mail              andre@novumnexu.nl
Twitter              www.twitter.com/Cordumaer